Tuesday, 16 December 2014

CC CREAM MARY KAY


Hello korang ...
Hari ni nak share sikit pasal CC Cream ni.Best tau.Rugi tak try ! :)
Siapa yang tak suka pakai foundation tebal2 boleh cuba try Cc Cream ni.
Tekstur die lembut je & nampak light sangat.
Selain tuh yang bestnya die tak sumbat liang roma.Sangat2 sesuai utk kulit sensitif & jerawat so pakai berjam2 pon ape.kulit tetap nampak lembut & fresh je.Die mampu mgurangkan jrwt tau






MARY KAY TOP 3 IN THE WORLD ! ada WARANTY ! wow.Bestnya ! :)


Assalamualaikum semua :)

Hye girls :)
Aishah nak tanya ni.U all rasa safe,confident and special tak bila u all shopping product kecantikan and product tu ada waranty and lepas tu ada beauty consultant  u free for life time?Best kan? :)
Selalu kita dengar barang elektronik je ada waranty tp MARY KAY memang hebat ! Dahla TOP 3 IN THE WORLD lepas tu bila guna product dia kita enjoy and safe sangat!i Love MARY KAY ! :)
Sample percuma aisha akan bagi untuksesiapa yang ada skin problem atau baru yang nak try :)
Untuk yang memerlukan khidmat rundingan kulit boleh buat appoinment class face to face atau whatsapp class !Bole pm ye sayang sekalian :)

#Di Mary Kay kami mempunyai prinsip terasyang kami dukung sepenuhnya iaitu GO-GIVE ,iaitu  membantu orang lain tanpa mengharapkan balasan#

# I LOVE MARY KAY#
#I LOVE MY JOB #
# BC MK AISHAH IZOHAN #

UNTUK KHIDMAT RAWATAN ATAU KHIDMAT CONSULTATION BOLEH CONTACT :

WHATSAAPP : 0174878856 (AISHAH IZOHAN)
INSTRAGRAM : AISHAHIZOHANMARYKAY


Tuesday, 9 December 2014

How we care our Lips?

Hello sayang sekalian ! :)

Nak tips tak untuk mendapatkan bibir yang sihat?tak perlu ke spa just buat dekat rumah ja :)  tak perlu lama-lama hanya 1minit sahaja untuk merawat kulit bibir :)
Cara yang efektif,mudah dan cepat :)
Nak cantik kan?Nak lips sexy kan?Nak bibir fresh kan?So jom manjai kulit bibir anda dengan rawatan mudah di rumah.
Bila bibir sihat pakai apa pun cantik kan?Nak tak bibir bersih dan segar?Means than pakaila lipstick warna apa pun,warna tu tetap akan nampak bila kita apply dekat lips!
This is how i care / treat my lips :
2 X seminggu I akan pakai lipsmask selama 1 mint untuk buang sel kulit mati kt bibir.
- Everyday sebelum tidur i akan pakai lips balm supaya kulit bibir xkering dan kusam.
Bila condition bibir sihat pakai lipstick warne apa pun akan nampak jelas dan cantik.All those colour are from Mary Kay.

Did you know y I love MK lipstick so much?Sebab lipstick MK adalah lipstick jenis skincare yang tidak memudaratkan bibir.
 

Antaranya adalah ramuan seperti :
Manggo Butter - formula ringan, ultra bkrim yang mempunyai campuran minyak bunga matahari,jojoba & lemak mangga yang terkenal dengan faedah pelembapan serta bebas wangian.
mempunyai Vitamin E untuk mengelakkan bibir dari rosak terkena radikal bebas alam sekitar.

paling best sebab banyak bunga matahari yang mampu menegangkan bibir yang kendur,membuatkan bibir nampak segar,berisi dan pejal ! (sexy lips gitu) hehe

Barulah bibir bole sihat selalu :)













TAMPIL LEBIH BERKEYAKINAN DAN CANTIK DENGAN MARY KAY :))

HAPPY LEARNING
For more info or need skincare class can be inform me AISHAH IZOHAN
‪#‎ilovemarykay‬#
#improudtobewithmarykayunit#
#ilovemyjob#












 RAHSIA AWEK MUDA BERSAMA MARY KAY :)




UNTUK KHIDMAT RAWATAN ATAU KHIDMAT CONSULTATION BOLEH CONTACT :

WHATSAAPP : 0174878856 (AISHAH IZOHAN)
INSTRAGRAM : AISHAHIZOHANMARYKAY



EFFECTIVE SKINCARE BOTANICAL EFFECTS MARY KAY

BOTANICAL EFFECTS MARY KAY SKINCARE





Rutin Kecantikan Untuk Penjagaan Kulit Peribadi.
Ringkas dan selesa,berteraskan khasiat botani yang dirumus khas berakstrakan tumbuh-tumbuhan,sesuai untuk kulit kering,biasa atau berminyak.



MARY KAY SET SKINCARE : BOTANICAL EFFECTS

FORMULA 1 : KULIT KERING
FORMULA 2 : KULIT BIASA 
FORMULA 3 :KULIT BERMINYAK

Mary Kay telah mengeluarkan khas set skincare yang mengikut jenis kategori kulit manusia.Bagi kselesaan dan keberkesanan bagi setiap individu yang mempunyai masalah kulit yang berbeza.Set skincare Botanical Effect sangat berkesan dan bebas daripada bahan kimia kerana bahan-bahannya adalah daripada tumbuh-tumbuhan.

 


Tips of the day from Mary Kay Beauty Consultant Aishah Izohan.



Kebersihan mencuci muka tidak terletak kepada betapa kuatnya sentalan pada kulit.Ingat!Jika anda terus menerus dengan cara itu,kulit muka akan cepat kendur.Cara cucian muka yang betul adalah harus dimulakan
dari dagu,pipi,hidung & dahi (dari bawah ke atas) dengan urutan memutar.Barulah pori-pori anda bersih :)

HAPPY LEARNING :)

RAHSIA AWEK MUDA BERSAMA MARY KAY :)




UNTUK KHIDMAT RAWATAN ATAU KHIDMAT CONSULTATION BOLEH CONTACT :

WHATSAAPP : 0174878856 (AISHAH IZOHAN)
INSTRAGRAM : AISHAHIZOHANMARYKAY


LOVE YOURSELF

ASSALAMUALAIKUM...

here I would love to share what I had learnt from SGR ( Science of Getting Rich ). We must love ourself.Cuba tanya diri sendiri bilakah saat terakhir kita cintai dan sayangi diri kita?Bilakah saat terakhir kita hirup air kopi dan nikmati rasa kopi itu?Jika kita rushing dan hanya minum itu bukan saat kita mencintai diri kita sebab kita buat bukan untuk kita :)

Kadang-kadang kita hanya memikirkan tentang keadaan sekeliling sampai lupakan untuk manjakan diri kita.Diri kita perlukan kasih sayang untuk dibelai dan dimanjai.Bila diri kita merajuk sebab tu la menyebabkan kita tidak sihat n move down.hurrmmm...

Banyak faktor menyebabkan kita kurang keyakinan dalam diri kerana kita tidak mempeduli langsung mengenai seluruh anggota kita.Tahukah anda bila kita tidak mencintai diri kita maka Allah akan tarik semua kenikmatan itu?So fikir-fikirkan.

HAPPY LEARNING:)




NATURAL HERBS ( NATURAL COLLAGEN PLUS )

ASSALAMUALAIKUM...




Produk terbaru Natural Herbs iaitu NATURAL COLLAGEN PLUS ianya sebagai supplement tambahan pada tubuh badan kita.Apabila umur kita meningkat semakin berkurangan kolagen dalam tubuh manusia.Oleh yang demikian,Natural Herbs membekalkan semua yang diperlukan oleh tubuh badan kita.Yang paling best dalam kologen ni,masih mengekalkan makanan Sunnah dan tambahan vitamin lain bagi penghasilan kologen dan memberikan kepada kita kesihatan yang baik,kekal bertenaga dan mempunyai pelbagai khasiat yang terkandung di dalamnya.Mampu merawat semua jenis penyakit kecuali mati.Dengan niat yang baik,dengan izin daripada Allah,insyaAllah...


ANTARA KANDUNGANNYA :
Ramuan: marine collagen, glutathione, aquamin, aspartame, ekstrak badam, ekstrak apricot, ekstrak buah tin, ekstrak delima, ekstrak madu, ekstrak apel, isolated soya protein, vitamin C, ekstrak habbatussauda’, ekstrak kurma, perasa apel, maltodekstrin, asid sitrik.





KHASIATNYA DAPAT MEMBANTU:
 
• Melaras berat badan dan menstabilkan hormon
• Meningkatkan sistem imun dan metabolisma badan.
• Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kalenjar tiroid.
• Mengurangkan penuaan pra-matang seperti kedutan dan kulit kendur.
• Mengurang selulit.
• Memberi tenaga.
• Melancarkan peredaran darah, mengurangkan sakit bahu dan belakang.
• Menguatkan tulang dan sendi serta menjauhkan artritis dan osteoporosis.
• Meningkatkan sel rawan, ligamen dan otot.
• Merawat penyakit gout.
• Mencegah Kanser/tumor.
• Menurunkan tekanan darah tinggi.
• Meningkat fungsi penghadaman/pencernaan dan merawat gastrik.
• Anti bakteria/kulat.
• Merawat anemia
• Menurunkan tahap kolestrol dalam tubuh.
• Menyerap lebihan garam dalam tubuh.
• Melicin, menegang dan menghaluskan kulit.
• Mempercepatkan pengecutan jerawat dan mengapuskan parut.
• Merangsang penghasilan sel-sel baru kulit untuk penyebuhan luka.
• Menstabilkan kandungan gula dalam darah bagi penyakit kencing manis.
• Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas.
• Memberikan rasa kekenyangan bagi proses diet.

Cara Penggunaan Produk NATURAL COLLAGEN PLUS Produk ini didatangkan dalam bentuk sachet yang mudah di ambil.
Setiap kotak mengandungi 20 sachet.
Mudah dibancuh, Anda hanya perlu gunting hujung sachet dan tuangkan air sebanyak 150 ml.
Pelu diambil sewaktu peru kosong,means sebelum makan la..pada waktu pagi dan malam :)


MUDAHKAN...TARA..!!!SIAP. 


Ia diproses ditahap pengilang berstatus GMP (Good Manufacturing Product).
Produk kami ditanggung bersih, suci lagi halal.
Marilah bersama-sama kami sebagai usahawan Natural Herbs yang berjaya.






PRICE:

NATURAL COLLAGEN PLUS - RM 110 (1 KOTAK)
NATURAL COLLAGEN PLUS - RM 300 (3 KOTAK)

Postage - RM6 / SS RM10

HUBUNGI PENGEDAR YANG SAH :
WHATSAPP : 017-4878856 ( AISHAH IZOHAN )
FACEBOOK : AISHAH IZOHAN
INSTRAGRAM : AISHAHIZOHANMARYKAY

CEPAT..!!JADI ORANG YANG TERAWAL.....KESIHATAN DAPAT.....INCOME PUN DAPAT....SAMBIL AMAL...SAMBIL BERNIAGA.....NAK JADI AHLI/PENGEDAR BOLEH HUBUNGI SAYA:)

Monday, 8 December 2014

NATURAL HERBS Sihat Semulajadi ( MADU SUNNAH)

ASSALAMUALAIKUM ..

JOM IKUT DIET RASULULLAH & CARA PEMAKAN RASULULLAH :)


Rahsia Diet  Rasulullah SAW yang berkesan untuk memberi tenaga, meningkatkan daya tahan tubuh, menguatkan memori serta mencantikkan kulit.

Sebaik-baik penyembuh penyakit adalah beraskan madu asli dan habbatus Sauda.Ia membantu menyembuhkan pelbagai penyakit yang telah terkandung di dalam Al-Quran.Admin nak share sebab nak membantu semua untuk kekal sihat,bertenaga dan cantik dalaman dan luaran.Admin tertarik sangat untuk share sebab kami sangat suka makan madu sejak di bangku sekolah.Mak kami selalu akan membekalkan kami madu sebelum nak pegi sekolah.Selain itu,admin mengharapkan memberikan makanan yang terbaik untuk mak ayah kami seiring dengan DOA dan  izin dari Allah.InsyaAllah.

Produk terbaik yang admin dah cuba memang hasilnya alhamdulilah...

            MADU SUNNAH IN THE HOUSE 


Madu Sunnah adalah produk yang dikeluarkan oleh syarikat Bumiputera untuk kesihatan dan kecantikkan :)
Syarikat di bawah NATURAL HERBS menghasilkan sebuah produk yang berasaskan makanan sunnah.
Terdapat 4 jenis bahan yang digemari oleh baginda Rasulullah SAW yang disebutkan dalam hadis dan juga al-Quran:



KANDUNGAN KHASIAT DALAM MADU SUNNAH

Khasiat Madu
  • Membekalkan sumber tenaga segera
  • Mengubati luka-luka
  • Meningkatkan antibodi dan daya tahan penyakit
  • Meningkatkan hormon dan kesihatan seksual
  • Sumber utama Vitamin dan mineral
Khasiat Buah Delima
  • Mencegah pembentukan sel kanser
  • Mencantikkan dan melincinkan kulit
  • Baik untuk pesakit yang mengidap tekanan darah tinggi
  • Baik untuk sistem penghadaman
  • Menguatkan Rahim

Khasiat Buah Kurma
  • Memberikan tenaga segera
  • Baik untuk menguatkan memori
  • Penawar racun
  • Baik untuk wanita mengandung dan bersalin
  • Mengubati masalah usus dan sembelit
Khasiat Habbatus Sauda’
  • Menurunkan kadar gula dalam darah
  • Merawat masalah keputihan
  • Meningkatkan stamina badan
  • Meningkatkan hormon dan kesuburan seksual
  • Anti alergi dan bakteria
Cara Penggunaan Produk Madu Sunnah
Produk ini didatangkan dalam bentuk sachet yang mudah di ambil.
Setiap kotak mengandungi 20 sachet yang mudah dibawa kemana-mana.
Anda hanya perlu gunting hujung sachet dan makan pada setiap pagi semasa perut kosong.
Cara Penggunaan Produk Madu Sunnah
Produk ini didatangkan dalam bentuk sachet yang mudah di ambil.
Setiap kotak mengandungi 20 sachet yang mudah dibawa kemana-mana.
Anda hanya perlu gunting hujung sachet dan makan pada setiap pagi semasa perut kosong.

DAPATKAN SEKARANG !!



Ia diproses ditahap pengilang berstatus GMP (Good Manufacturing Product).
Produk kami ditanggung bersih, suci lagi halal.
Marilah bersama-sama kami sebagai usahawan Natural Herbs yang berjaya.


PRICE:

MADU SUNNAH - RM 110 (1 KOTAK)
MADU SUNNAH - RM 300 (3 KOTAK)

Postage - RM6 / SS RM10

HUBUNGI PENGEDAR YANG SAH :
WHATSAPP : 017-4878856 ( AISHAH IZOHAN )
FACEBOOK : AISHAH IZOHAN
INSTRAGRAM : AISHAHIZOHANMARYKAY

CEPAT..!!JADI ORANG YANG TERAWAL.....KESIHATAN DAPAT.....INCOME PUN DAPAT....SAMBIL AMAL...SAMBIL BERNIAGA.....NAK JADI AHLI/PENGEDAR

SELAMAT DATANG 'HEALTHY LIFE'

Apakah yang dimaksudkan dengan HEALTHY??Healthy tu semestinya kehidupan yang sihat kan.Tapi ada maksud terkandung dalam HEALTHY tu sebenarnya.Nikmat yang paling besar yang Allah kurniakan kepada manusia adalah nikmat kesihatan.Kehidupan yang sihat sebenarnya bermula apabila kita menyayangi diri kita terlebih dahulu sebelum menyayangi orang sekeliling.Dari situ kita akan dapat bersyukur nikmat nyawa yang Allah berikan untuk kita.Kannn??Wajib untuk kita menjaga kesihatan kita sebab tu pun sebenarnya satu ibadah.Apabila hilang nikmat kesihatan agak sukar untuk kita melakukan ibadah sebagai khalifah Allah namun kadang-kadang Allah akan turunkan ujian kepada kita untuk sakit supaya penghapus segala dosa kita dan untuk kita berfikir pentingnya nikmat sihat itu.Sewaktu kita sakit Allah akan tarik 3 perkara daripada manusia iaitu 1- Allah tarik keceriaan wajah kita. 2- Allah tarik selera makan kita. 3-Allah tarik dosa kita. Akan tetapi apabila kita sihat Allah akan kembalikan semua kecuali perkara yg ketiga iaitu Allah tidak akan kembalikan dosa kita.Ya Allah bertapa Allah amat menyayangi hambaNya.Seharusnya kita mensyukuri dan perlu kita menjaga setiap anggota yang Allah pinjamkan untuk kita,dan di akhirat kelak setiap anggota kita yang akan berbicara kepada TuhanMU..Sentiasa berfikir secara positif insyAllah ianya akan berlaku secara positif.Sesuatu yg buruk itu boleh diubah dengan DOA dan IzinNYA.Allahu.

SUKA CANTIK FOLLOW SUKA SIHAT FOLLOW BEAUTY CONSULTANT MK CONSULTANT NATURAL HERBS WHATSAPP 0174878856 INSTRAGRAM : AISHAHIZOHANMARYKAY